Orta Vadeli Program Sonrası Ekonomik Görünüm – 25 Ekim 2024



Program

Koç Üniversitesi–TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu (EAF) 25 Ekim 2024 Cuma günü, 10:00-12:30 saatleri arasında “Orta Vadeli Program Sonrası Ekonomik Görünüm” başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte 2025-2027 Orta Vadeli Program ışığında Türkiye ekonomisinin yakın gelecekteki görünümü ile ekonomi politikalarının reel sektör üzerindeki etkileri ele alınacaktır.

TÜSİAD Ankara Temsilciliği Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe fiziksel katılım mekan kapasitesi nedeniyle kayıt yaptıran ilk 70 kişi ile sınırlıdır. Bu sayının üzerindeki talepler Zoom üzerinden kabul edilebilecektir.

Etkinlikte sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. İzlemek için en geç 24 Ekim 2024 akşamına kadar katılım durumunuzu fiziksel veya çevrimiçi olarak belirterek “Kayıt / Registration” bağlantısından kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır.

Çevrimiçi katılmak istediğiniz takdirde etkinliği mobil veya masaüstü cihazlarınıza Zoom uygulamasını kurarak izleyebilirsiniz. Zoom uygulaması ile toplantıya giriş yapıldığı zaman toplantının güvenliği açısından “İSİM SOYİSİM/ŞİRKET” bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır.